Bettinghistorien i Norge

Spillebransjen i Norge har en lang og rik historie. I dette blogginnlegget skal vi utforske bettingkulturen i Norge og noen av dens bettingfakta. Du kan bli overrasket over å finne ut at nordmenn har satset på hesteveddeløp siden 1624! Spillebransjen i Norge har også historisk vært svært begrenset av myndighetene.

Moderne selskaper for tipping slik som Unibet, tilbyr mange muligheter for spillerne, som kan nyte mange spill innen for eksempel sport der de kan sette innsatsene sine. Det finnes hundrevis av forskjellige muligheter for spill.

 

Tippefakta om norsk spillkultur

– Hesteveddeløp ble forbudt i 42 år (1845–87) fordi det ble ansett som «syndig». Dette forbudet påvirket imidlertid ikke eksisterende spill utenfor kurs på steder som hoteller eller restauranter; det stoppet heller ikke folk fra å satse på utenlandske løp.

– På 1960-tallet ble tippebutikker forbudt å åpne i Norge fordi de ville fraråde tipping.

I 2013 ble betting gjort lovlig igjen da en lovendring åpnet for at private gamblingbedrifter og bettingselskaper kunne etablere seg i Norge. Dette har forårsaket en massiv økning av norske mennesker som gambler online. I dag er det mange muligheter for nordmenn som ønsker å satse lovlig!

 

Norsk pengespillstatistikk

En tredjedel av alle voksne som bor i Norge har plassert veddemål minst én gang i løpet av livet, ifølge Statistia Research. Det er også anslagsvis 4,9 milliarder brukt årlig av nordmenn som spiller med offshore-bookmakere som Ladbrokes og Bet365 (spillindustrien i Norge var verdt over 1 milliard kroner per 2014).

Er gambling enkelt i Norge?

Det er ikke vanskelig å sette innsats på din favoritt idrett eller lag når du er i Norge. Du kan for eksempel satse penger på fotball, ishockey, basketball og mange andre sportsarrangementer gjennom bettingselskaper som Unibet.

Foruten betting på sport, tilbys det tipping for hesteveddeløp, politikk (herunder presidentvalg), tv-programmer og en rekke andre arrangementer. I tillegg kan du spille casino-, bordspill- og videopoker spill.

Når du registrerer deg, får du vanligvis en 100% innskuddsbonus som kan brukes på alle spill! Det er ikke vanskelig å finne bettingselskaper i Norge som tilbyr gode bonuser og kampanjer for spillerne sine.

Selskapene har et enormt utvalg av bettingalternativer for norske spillere, noe som betyr at du alltid kan finne noe å satse penger på. I tillegg til sportsbetting, tilbys det tipping for mange andre aktiviteter. Profesjonelle bettingselskaper tar gjerne imot innsatser på mange ulike aktiviteter, noe som betyr at du kan satse penger i betting.

 

En bettingguide for norske spill

Hvis du er ny i betting, kan det være lurt å bruke en bettingguide. De gir deg informasjon om hvordan man betaler og får mest ut av spillene dine på nett! I tillegg til alt dette kan de legge til egne tekster med tips fra internett-eksperter. Disse guidene lages uavhengig av gamblingselskaper og skaper dermed troverdigheten rundt kvaliteten for disse guidene.

 

En bettingguide kan hjelpe deg ved å svare på spørsmål som:

– Hvordan finner jeg norske bettingselskaper?

– Hva er en bettingguide og hvorfor trenger jeg det?

– Hvilket spilltilbud har bettingselskapene for bettingsider som tilbyr tipping i Norge?

Betingelsene vil variere, men mange av dem matcher den 100 % innbetalingen. Dette betyr at du får 1 000 kr ekstra penger!