Tippekupongen

[tippekupongen]

tipping-tippekupongen

Tipping – Tippekupongen

Wikipedia om tipping / Tippekupongen

 

 

Tippekupongen

Tipping er et pengespill som arrangeres av Norsk Tipping som har monopol på dette og andre pengespill i Norge. Spillet går ut på å spille på («tippe») riktig resultat i flest mulig av tolv fotballkamper som er oppført for en spilleomgang. Tipping tilbys hver uke på onsdager (midtuke), lørdager og søndager. Det er mulig å spille på både pause- og fulltidsresultater. Fra 23. februar 2009 går 55% av omsetningen til premier og 45% til kostnadsdekking i selskapet og såkalte samfunnsnyttige formål (tidligere 50;50 fordeling). Premier utbetales for 12, 11 og 10 rette. Spillet ble første gang arrangert 13. mars 1948, og var lenge det eneste produktet Norsk Tipping markedsførte.

I 1955 ble det for første gang 12 like tippetegn, og utbetalingen tl spillere med 12 hjemmeseiere fikk kun 25 kroner pr. rekke.

Pausetipping, hvor spillerne kan spille på halvtidsresultatene i den tradisjonelle fotballtippingen, ble innført 6. september 1997.

I uke 45/1998 innførte Norsk Tipping to tippekuponger i helgen, en lørdagskupong og en søndagskupong.

I uke 9/99 ble Midtukekupongen lansert. Rekkeprisen på Midtukekupongen var 2 kroner frem til uke 21/2000, da prisen ble redusert til 1 krone, altså det samme som Lørdags- og Søndagskupongen. Prisen for ei tipperekke har for øvrig bare økt to ganger siden 1948. Først fra 25 til 50 øre i 1974 (uke 19) og deretter fra 50 øre til 1 krone i 1982.

Siste nyskapning er Bonuspotten, som ble lansert uke 16/2001. Premien går til den spiller som er alene om å ha 12 rette til full tid eller til pause på en av ukens tippekuponger. Bonuspotten øker uke for uke, ettersom 15 prosent den totale premiepotten for hver spilleomgang holdes igjen og legges i potten.

Hva er Tippekupongen?

På Tippekupongen dreier det seg om å tippe riktig resultat i 12 utvalgte kamper: Hjemmeseier, borteseier eller uavgjort. Du kan tippe på resultatene både ved fulltid og pause og det tilbys tre kuponger pr. uke: midtuke, lørdag og søndag.

Hvordan fungerer Tippekupongen?

Når du kjøper en tippekupong, får du presentert et utvalg av kamper fra ulike ligaer og turneringer. Du velger deretter hvilket utfall du tror vil skje i hver kamp – hjemmeseier, borteseier eller uavgjort. Du kan tippe på både pause og fulltidsresultat. Jo flere riktige tips du har, desto større blir premien din.

 

Du kan plassere opptil 10 rekker på din fysiske kupong for 12 forskjellige fotballkamper. Valget er opp til deg – du kan ha like eller ulike rekker, og velge å legge inn fire eller syv rekker per kupong. Sannsynligvis vil du i det minste trenge to enkeltrekker pr. kupong. Hvis du derimot spiller systemspill, er det begrenset til én rekke per kupong.

Tippekupongen Midtuke

Tippekupongen Midtuke er en spennende mulighet for fotballfans og sportsentusiaster til å satse og vinne på ukens midtukerunder. Du kan sette opp dine egne tips basert på din kunnskap om lagene, formkurven deres og tidligere prestasjoner.

 

Når du har valgt ut kampene du vil tippe på, fyller du ut kupongen med dine valgte resultater. Deretter leverer du kupongen hos en autorisert kommisjonær eller sender den inn via nettspill hos Norsk Tipping.

 

Det beste med Tippekupongen Midtuke er at det ikke krever store innsatsbeløp for å være med. Du kan velge mellom ulike systemspill og priser, slik at det passer både for de som ønsker å satse litt ekstra og de som foretrekker mindre risiko.

Norsk tipping lørdag

Hver lørdag kan du prøve lykken med Tippekupongen og satse på dine favorittlag i norske fotballkamper. Dette er en flott måte å engasjere seg i sporten og samtidig ha sjansen til å vinne litt ekstra penger.

 

På Norsk Tipping sin nettside finner du all informasjonen du trenger for å delta i tipping på lørdager, inkludert kampprogrammet, oddsene og hvordan du fyller ut kupongene. Du kan velge mellom ulike spillalternativer som hjemmeseier, borteseier eller uavgjort. Det er også mulighet for systemspill, der man kan kombinere flere utfall på én kupong.

 

Det beste med Norsk tipping lørdag er at det gir deg muligheten til å følge med på kampene og heie frem ditt lag samtidig som du har spennende innsats på spill. Enten du liker eliteserien eller lavere divisjoner, vil det være noe for enhver smak.

Norsk tipping søndag

Søndagskupongen gir deg sjansen til å tippe på både norske og internasjonale kamper. Du kan velge mellom mange ulike spilleformer, som for eksempel hvem som vinner kampen eller om det blir uavgjort, eller hva antallet mål blir i kampene.

 

Det fine med Norsk Tipping søndag er at du ikke bare kan nyte fotballkamper på TV, men også bli involvert ved å sette penger på laget ditt. Det gir en ekstra dimensjon av spenning og engasjement når resultatene ruller inn.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster tippekupongen?

Det koster 1 krone per rekke. Hvis du vil øke dine sjanser til å vinne, kan du investere i halv- og helgarderinger. Med en halvgardering spiller du på to utfall, mens en helgardering betyr at du spiller på tre utfall og garantert får rett i den kampen. Husk at jo flere garderinger du kjøper, desto større blir prisen.

Hva er Tippekupongen?

Tippekupongen er en populær form for sportsbetting i Norge. Det gir deg muligheten til å tippe på fotballkamper og prøve å forutsi riktig resultat eller utfall av flere kamper samtidig.

Når kan jeg tippe på lørdag?

Spillefristen på lørdag er kl. 15.55. Kampene starter som regel kl. 16.