LiveOddsen

I Norge er det mange spennende måter å tippe på, men en av de man kanskje hører minst om er LiveOddsen. Lotto og andre spill får nesten alltid mer oppmerksomhet, men LiveOddsen er et utrolig spennende og ikke minst populært spill blant norske spillere. Her får du vite litt mer om både spillet og historien bak, sånn at du kan finne ut av om dette spiller er noe for deg – og hvis du liker fotball vil dette være en helt nydelig overraskelse.

LiveOddsen spilles hos Norsk Tipping og ble lansert for aller første gang i 2012. Grunnen til at det ble akkurat da, var at spillet ble lansert i forbindelse med EM i fotball, som i 2012 ble avholdt i Ukraina og Polen. Det å spille på fotballkamper var i og for seg ikke noe nytt og spennende, men det at man kan spille på kampene live, mens de spilles, var noe som inntil da bare hadde vært tilgjengelig på internasjonale plattformer, men ikke hos Norsk Tipping. For selv om dette konseptet ikke var nytt da Norsk Tipping lanserte det i 2012 var det noe som norske spillere hadde ønsket seg lenge.

Utvalget av spill på LiveOddsen

Når det kommer til utvalget av spill på LiveOddsen er det ikke sånn at det er det aller største utvalget man kan finne, men det inneholder alle de idrettene som de aller fleste som er interessert i sport velger å spille på. Blant dette er selvsagt fotball, som nok er den aller mest populære idretten å spille på. Her kan man spille på de aller fleste store kampene som spilles i de store europeiske ligaene, og selvsagt den norske. I tillegg til fotball, er det selvsagt også andre idretter man kan spille på.

Eksempler på andre idretter enn fotball, er for eksempel håndball, de olympiske lekene og andre store turneringer. Men det er først og fremst fotball folk spiller på i hverdagen, med unntak av de gangene som man står ovenfor store konkurranser og turneringer, men disse er mer sjeldne, så det er ikke noe man spiller på hele tiden, som man kan med fotball. Det er enkelt å hele tiden holde oversikt over hva man kan spille på. Noe som er litt annerledes her er at du ikke kan kombinere å spille på både Langoddsen og liveoddsen, som andre plattformer ofte tilbyr.

Slik fungerer LiveOddsen

Hvis du liker sport, og spesielt fotball, er det sikkert ikke første gang du har spillet på en av kampene du har sett på, men det er litt annerledes å spille på LiveOddsen, enn det er å spille på andre ting. Her spiller du som sagt på kamper mens de er i gang, noe som endrer hele fundamentet for hvordan man kan tippe på utfallet av kampene. Du kan spille på alle de forskjellige utfallene av kampen, og oddsen din vil bli multiplisert med innsatsen din.

Det er ganske vanlig å ha en følelse av hvem som kommer til å stikke av med seieren når det kommer til for eksempel fotball og håndball, og det som er så gøy med å spille på denne måten, er at du kan velge å lytte til denne magefølelsen underveis i spillet, og spille på det utfallet du tror er det som kommer til å skje. Dette gjør at det å se kampene blir enda mer spennende enn hvis du hadde tippet på resultatet på forhånd, for du kan virkelig være med i kampene live på en måte som du ikke kan når du spiller på en annen måte.

Hovedforskjellen på å spille vanlig og spille live er nemlig nettopp dette – at du ikke trenger å bestemme deg på forhånd, men kan justere innsatsen din mens kampen er i gang. Det er ikke noe svar på hva som er mer gøy enn noe annet, for det handler helt om hva du som spiller liker og setter mest pris på.

Dette avgjør oddsen

Oddsen beskriver den sannsynligheten det er for at det er et bestemt utfall som skjer. Og når man spiller live er dette noe som er litt annerledes enn ved vanlige odds. Dette er fordi hvis man tupper på kampen før den begynner, er liksom oddsen satt, mens hvis du spiller live, er oddsen noe som kommer til å utvikle seg hele tiden gjennom kampen.

Dette medfører at det noen ganger er pause i muligheten for å sette inn penger, fordi oddsen må justeres etter for eksempel en scoring, rødt kort eller en skade på banen, men når dette er gjort kan du spille igjen.