Topp sportsspill i historien

Det har vært noen ganske utrolige sportsspill i historien. Noen av dem ble laget ut av flaks, mens andre ble laget med nøye planlegging og strategilegging. I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på noen av de mest kjente og opprørende sportsspillene som noen gang har blitt gjort.

 

Ønsker du å sette et ellevilt spill, bør du sjekke ut Muchbetter casinoer for mulige oddsspill. Det finnes i dag mange forskjellige kombinasjoner og spilltyper. På den måten kan du vinne stort, dog med stor risiko. Kanskje kan du snike deg inn på listen nedenfor? Se hvem som leder topplisten foreløpig.

 

Stanley Matthews

 

Et av tidenes mest kjente sportsspill ble gjort i 1954 av den britiske bookmakeren Stanley Matthews. Han satset 100 pund på at han kunne slå en hest i et løp. Hesten ble kalt «Brown Bomber» og ble ansett for å være en sikker ting. Matthews klarte imidlertid å vinne løpet, og tjente seg en pen sum penger i prosessen.

 

Valdemar Kovačević

 

I 1992 satset den italienske gambleren Valdemar Kovačević en stor innsats på tennisspilleren Goran Ivanišević for å vinne Wimbledon. Kovačević satset forbløffende $265 000 på Ivanišević, og utrolig nok betalte gamblingen hans seg da Ivanišević fortsatte med å vinne turneringen.

 

Muhammad Ali

 

I 1966 satset tungvektsboksemesteren Muhammad Ali med promotor Don King om at han kunne slå Sonny Liston på bare åtte runder. Oddsen var store mot Ali, men han klarte å få til en av de største opprørene i sportshistorien ved å slå ut Liston i runde sju.

 

Bobby Riggs

 

I 1973 tok tennisspilleren Bobby Riggs mot verdens nummer én Billie Jean King i en svært omtalt kamp kalt «The Battle of the Sexes». Riggs var 55 år gammel på den tiden, mens King bare var 29. Riggs nøyde seg imidlertid ikke med å bare spille mot King – han satte også en innsats på $100 000 på at han ville vinne kampen. Dessverre for Riggs gikk King seirende ut, og beviste at den eldre generasjonen ikke alltid kunne telles ut.

 

Oscar De La Hoya

 

I 2007 satset den profesjonelle bokseren Oscar De La Hoya på 25 millioner dollar på seg selv for å vinne mot Floyd Mayweather Jr. Kampen ble omtalt som «The Battle of the Century» og var en av de mest etterlengtede kampene i historien. Mayweather viste seg imidlertid å være for mye for De La Hoya, og vant med enstemmig avgjørelse.