Nytt nettsted for tipperesultater

Hei!

Vi jobber med å lage et nytt nettsted for tipperesultater. Grunn? Å finne enkelt frem på Norsk Tipping sin side er ikke veldig enkelt og brukervennlig. Hos oss vil du finne de mest relevante tipperesultatene og trekningene – rett etter trekningen er utført! Vi skal sørge for at nettsiden til enhver tid er oppdaterte, slik at du kan stole på både tallene og premieprognosene vi viser.

Vi jobber oss detaljert gjennom hver eneste tilgjengelige trekning, og prøver å gi deg det du trenger på en ryddig og effektiv måte. Derfor starter vi i det små og har kun lagt ut siste Lotto-trekning – men flere er på vei.

Tipperesultater

Tipperesultater logo

Vårt første mål er å få på plass alle trekningene, og deretter får vi se hva vi får til av andre tjenester her på siden. Men hovedfokuset vil alltid være tipperesultater og trekningene fra Norsk Tipping.

Dersom du har tips eller kommentarer til hva du ønsker her – kanskje hva som savnes på andre tilsvarende sider – så ikke nøl med å ta kontakt – vi får til det aller, aller meste. Det er viktig for oss at vi kan levere det dere ønsker, og vi sitter ikke alltid med fasiten selv og lytter mer enn gjerne på hva våre brukere har å fortelle. Uten dere hadde vi ikke klart å lage noe som helst, så vi strekker oss langt for å få det slik våre brukere ønsker.

Lykke til!