Ny trekning klar: Extra

Extra

Extra fra Norsk Tipping

Da er vi stolte av å også fått på plass Extra i våre resultatlister. Siden finner du her: Siste Extra-trekning.

Det var litt arbeid å få det til slik at det blir visuelt OK, men vi tror vi har fått det til på en høvelig OK måte. Vi vil fortsette å finpusse, men det viktigste er at du som bruker får informasjonen du trenger kjapt, og oversiktlig – og det tror vi at vi har klart.

Vi tar gjerne i mot tips og tilbakemeldinger, så det er bare å kontakte oss dersom du har noen kommentarer. Spesielt ønsker vi å få tilbakemeldinger på brukervennlighet, og om nettsiden fungerer bra for svaksynte og blinde – noe vi vil strekke oss veldig langt for å få til.

Hva skjer videre? Er Extra siste trekning?

Nei, Extra er definitivt ikke siste trekning! Vi har til nå kun Extra og Lotto – og det er vi selvsagt ikke fornøyd med. Vi vil ha denne nettsiden mest mulig komplett!

Vi fortsetter å jobbe med å utvide resultatene og trekningene, og vi vil fortløpende legge ut flere resultater. Det er viktig for oss at det fungerer smertefritt før vi publiserer resultatene, så det er helt avgjørende at vi vet at vi til enhver tid har siste trekning tilgjengelig, så derfor kan det virke som arbeidet gå litt smått fremover.

Vi ønsker lykke til med Extra-resultatene, og håper de faller i smak!