Slik forbedrer du tippeferdighetene dine

Å plassere sportsspill har blitt svært populært i takt med at stadig flere følger med på det som skjer i idrettsverden. Er du helt ny innen odds og denne typen spill, er det dog enkelte ting du bør være oppmerksom på før du starter. På den måten forbedrer du muligheten din til å plassere gode spill, og du får en jevnt over bedre opplevelse. Vi ser nærmere på noen nyttige råd du bør ta med deg om du vil heve spillprestasjonene dine.

Plasser spill på lag og utøvere du har kunnskap om

Med god kunnskap kommer du langt. Det gjelder også i oddsverden. Der andre casinospill, slik som spilleautomater og skrapelodd, kun er basert på flaks, kan du ved å opparbeide deg kunnskap gjøre det bedre når du plasserer sportsspill.

La oss ta fotball som eksempel. Det er det mest populære oddsmarkedet, og ligaene som dekkes er mange. Ved å plassere spill på lag du kjenner, er det enklere for deg å forutse hva kampene vil bringe med seg, derav er det også enklere å plassere gevinstgivende spill. Ved å lese statistikk og oppsummeringer av tidligere kamper, danner du deg et bilde av hvordan lag og spillere presterer. Det kan gagne deg på sikt.

Spill hos de riktige bettingsidene

Fordi betting er så populært i dag, dukker det også til stadighet opp nye aktører i bransjen. De fleste fremstår seriøse – og er det – men alle kan ikke være like gode. På nettsider som oddsen.io finner du grundige anmeldelser av bettingsider så vel som oversikten over de aller beste. Ved å velge disse aktørene sikrer du at du plasserer spill hos selskaper med gode lisenser, fokus på sikkerhet og dessuten kundeservice i toppklasse.

Lær deg alt som er å vite om odds

Oddsverden er stor, og det er mange begreper å lære seg. Odds er dog det aller viktigste – det sier noe om hvilken sannsynlighet et gitt utfall har. Er oddsen for at noe skjer satt til 1.50, er sannsynligheten stor for at gitte utfall realiseres. Er oddsen derimot høy – for eksempel 8.00 – er sannsynligheten mye lavere. Med andre ord er sannsynligheten for at noe skjer større jo lavere oddsen er. Men det er mye mer du bør vite om du vil gjøre det bra når du plasserer oddsspill.

For det første må du sette deg inn i de ulike markedene og spillene du har tilgjengelig. Disse varierer fra aktør til aktør, der noen tilbyr et titalls forskjellige, mens andre har nærmere hundre markeder representert. Du må også vite forskjellen på ulike funksjoner som oddsbygger, kombinasjonsspill, singelspill og Asian Handicap. Disse er alle forskjellige måter å plassere spill på, og ved å vite hva som er forskjellen på dem, kan du plassere spill tilpasset deg og dine preferanser.

Liveodds

Det kanskje lureste du kan gjøre for å forbedre vinnersjansene dine og bli en bedre oddsspiller, er å sjekke ut livespillene som er tilgjengelig. Ikke alle markeder har støtte for liveodds enda, men kjente idretter som fotball, håndball, ishockey og sykling er ofte å finne.

Liveodds er det nye store i sportsverden, og det er ikke så rart. Med liveodds kan du plassere spillene dine direkte, mens aktuelle kamp eller arrangement foregår. Det gir rom for bedre kartlegging av det som skjer, noe som igjen vil gi deg muligheten til å lese spillet bedre og plassere gevinstgivende spill du kanskje ellers ikke ville sett komme.

Dessuten trenger du ikke å stresse dersom du har glemt å plassere spillene dine før kampstart. Med liveodds kan du plassere spill direkte både via datamaskinen, nettbrettet og mobilen, og hele spillopplevelsen din blir både bedre og mer underholdende.